Winkelinrichting op maat

Start u binnenkort uw eigen zaak en bent u nog op zoek naar de juiste vakman om uw interieur een finishing touch te geven? Of bent u uw oude winkelinrichting beu gezien en wil u voluit gaan voor een nieuw, fris concept? In beide gevallen staat Schrijnwerkerij Peeters in Essen tot uw dienst!

Van ontwerp tot realisatie

Op uw vraag kunnen we overgaan tot een ontwerp voor uw zaak, en dit op maat van de activiteiten die u uitoefent. Een meubelwinkel is immers niet hetzelfde als een schoenenzaak, toch? Daarom moet hier ook rekening mee gehouden worden. Gelukkig is Schrijnwerkerij Peeters bijzonder flexibel en veelzijdig, waardoor we altijd kunnen zorgen voor de juiste winkelinrichting in Essen.
Behalve een inrichting in hout, is ook een inrichting in kunststof mogelijk. U bepaalt zelf welke materialen u wil. Ook gyproc kan gebruikt worden. Op vlak van hout hebt u de keuze uit zowat alle bestaande houtsoorten.
Of u nu op ons beroep wilt doen voor de inrichting van fitnessruimtes, lockerruimtes, balies, winkelruimtes,... Schrijnwerkerij Peeters zorgt keer op keer voor de afwerking die u verlangt.

Offerte aanvragen

Contacteer ons via de contactpagina en vraag vandaag nog uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

 

Back to Top